Резултатите от срещата между Гриша Ганчев и дясната ръка на Антон Зингаревич

7 Dni Sport18.02.2022
Гриша Ганчев,

Преговорите между ЦСКА и Ботев Пловдив за гвинейския национал Па Конате се намират в застой, съобщава „Тема Спорт“. Както е известно, червените усилено търсят нов ляв краен защитник, който да замести напускащия през лятото Брадли Мазику.

Ръководните фактори на „Армията“ опитаха да включат и нападателя Калоян Кръстев в предложението към канарчетата, като в понеделник се проведе среща между Гриша Ганчев, неговия син Данаил и дясната ръка на боса на Ботев Антон Зингаревич – Александър Ослан.

След нея не последва коментар от нито една от двете страни, а Кръстев и Конате продължават да тренират на пълни обороти съответно с червените и жълто-черните.

Малко вероятно е да се стигне до сделка до края на затварящия на 28 февруари прозорец, но се очаква ЦСКА  и Ботев отново да влязат в контакт през лятото, когато армейците вече на всяка цена ще трябва да привлекат нов ляв бек.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ