Нападател на Валядолид с повиквателна за националния отбор

младежки_национален_отбор

Футболистът на Валядолид – Борислав Станков, ще бъде повикан на някои от следващите лагери за младежкия национален отбор на България, твърди Гонг.

Станков, който в Испания е наричан – Слави, играе за Влаядолид от 2019-а година, като преди това се е състезавал в школите на Уеска и Валенсия. Оттам насетне родният нападател заиграва за „бяло-виолетовите“, а нееднократно през този сезон и тренира с мъжкия отбор, воден от Серхио Гонсалес. Слави дори има деюбтни минути за мъжкия отбор на Валядолид, след като в началото на 2021-а година играе срещу Малага при поражението с 0:1.

Известен факт е, че собственикът на Валядолид е легендарният бразилски нападател – Роналдо, а Станков е роден в Уеска. Именно заради това има и испанско гражданство, с което е записал мачове за младежките формации на страната. За 18-годишните си връстници той има изиграни три мача за „Ла Фурия“, в които е реализирал един гол.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ