Етър представи португалец

768x432

Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който получи одобрението на старши треньора Веселин Великов. Фелипе изкара цялата подготовка с тима и игра в последните пет контроли. Уилсън Фелипе е роден на 9 юли 1994 г., юноша на Боависта, висок е 180 см, играе като нападател и външен халф.

Двете страни подписаха договор до края на първенството с опция да бъде удължен при добро представяне на нападателя. До края на седмицата той ще бъде картотекиран в БФС и се очаква да дебютира още в съботното домакинство срещу „Септември“ (Симитли), което е от 14:00 ч. на стадион „Ивайло“.

„Роден съм в Португалия, в гр. Порто, играл съм в родината си почти през цялата си кариера. От миналата година съм в България, през есента бях в „Нефтохимик“. Придобих представа за „Етър“ по време на подготовката, това, което видях, е че всички искат да побеждават във всеки мач. Добри и качествени футболисти са и ще успеят в първенството.

Играя като нападател и крило, аз съм едно обикновено момче, което иска да даде каквото може на отбора. Мисля, че ще се адаптирам бързо. Нагласата ми е всеки ден да бъда по-добър от предишния. Очаквам да дам най-доброто от себе си за Първа лига и да вкарвам голове“, заяви Уилсън Фелипе след подписването на договора си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ