Димитър Бербатов избухна срещу БФС

Петър Величков, Димитър Бербатов, Мартин Петров

Кандидатът за шеф на БФС Димитър Бербатов публикува видео обръщение към клубовете преди конгреса на 18 март. Бившият нападател алармира, че все още няма назначена комисия, която да определи правилата за провеждането му и посъветва клубовете, които го подкрепят, задължително да си платят членския внос, за да бъдат допуснати до гласуването.

„Вчера беше проведен изпълком на БФС, който отново беше обвит в мистерия и потайност както се случват нещата в последните години. Най-важното от този Изпълком, което трябва да знаете, е следното: точка 1 от дневния ред, която е била организационни въпроси, свързани с провеждането на Конгреса, не е била обсъдена и решения не са били взети. Това е видно, разбира се, и от решенията, които БФС публикува. Това е неправилно и скандално.

Има месец и три дни до Конгреса. Няма комисия назначена за организацията, която да определи правилата за провеждането му. На всичкото отгоре зала 3 в НДК не е запазена. За да не се стига пак всичко да опира до последния момент и да има недопуснати клубове – моля ви, платете си членския внос, защото това може да е причина да не ви допуснат и да бъдете изключени.

Надявам се, разбира се това да не е така и да не се стига до изключване на футболни клубове“, казва Бербатов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ