Шапки долу! ЦСКА зарадва фенове, отделили от пенсиите си за клуба

локомотив_София_цска1

ЦСКА продължава с добрите жестове към своите фенове.

След като зарадва малкия Алекс, който си дари парите за лаптоп, сега отборът посети възрастни фенове.

Ето какво написаха на клубния си сайт „червените“:

Една история отпреди няколко дни трогна всички в ЦСКА – четирима пенсионери от село Бъта, заклети привърженици на „армейския“ тим откакто се помнят, решават да заделят от скромните си пенсии и да помогнат на любимия си клуб в дарителската кампания за покриване на задълженията към бивши футболисти.

Тъй като в селото няма откъде да изпратят пари по дарителската сметка, Георги Спасов, Стоян Станчев, Пейчо Самоходов и Пенчо Пенчев се свързват с фенклуба на ЦСКА в Панагюрище с молба да им съдействат парите, които са събрали, да стигнат до стадион „Българска армия“.

„Тези хора ни доказаха, че за любовта няма възраст, а тази към ЦСКА е до гроб!“, написаха в социалните мрежи феновете от панагюрската чета.

Развълнувани от жеста на четиримата пенсионери, изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов и легендарният вратар Георги Велинов изненадаха „армейския“ квартет от Бъта и ги посетиха в селото им.

Гостите от София зарадваха слисаните домакини с подаръци за всеки един от тях, както и с фланелка, разписана от целия отбор на ЦСКА с посвещение – „За армейците от село Бъта!“.

Как премина срещата в подножието на Средна гора вижте във видеото, което заснехме.“

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ