Миланов се завръща в титулярния състав на Левски

Левски - Ботев Враца, Георги Миланов

Днес Левски ще изиграе последната си контрола преди подновяването на пролетния дял на шампионата. Сините ще се изправят срещу Царско село на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 14:00 часа. Двубоят ще бъде предаван пряко по клубната телевизия, а в продажба са виртуални билети, феновете ще влизат на стадиона със свободен ход и ще заемат места в Сектор А.

Треньорът на столичани Станимир Стилов няма кадрови проблеми по състава си и единствено няма да може да разчита на Ноа Сонко Сундберг, който се прибра за ден в Швеция. Наставникът на Левски ще заложи на резерви и юноши на клуба, за да даде на играчите си необходимото игрово време.

Очаква се срещу царете да стартира и Георги Миланов, който се завърна в игра в контролата срещу Пирин Благоевград в събота, пише „Тема спорт“. Със сигурност под рамката ще стартира Пламен Андреев, който ще е и с капитанската лента, а в игра ще се завърне Келиан ван дер Каап, който бе натрупал умора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ