Феновете на Левски се канят да напълнят „Герена“ за мача с Локо (Пд)

Левски - Лудогорец, Фенове, Сектор "Б"

Феновете на Левски от Blue Domination използваха страницата си във Фейсбук, за за призоват всички привърженици на „сините“ да бъдат на стадиона за първия пролетен мач на отбора от Първа лига срещу Локомотив (Пловдив) на 19 февруари. Дата е важна, защото на нея отбелязваме годишнината от смъртта на Васил Левски, така че привържениците могат да съчетаят поклонението пред паметника на Апостола с посещение на мача след това.

„Здравейте, левскари.

Този пост ще бъде по – специален и заради това се надяваме да му обърнете внимание.От 2 години насам положението в нашия клуб е буквално ден за ден.Това накара привържениците на Левски да се обединят в името на кампанията „Левски е вечен“ и заедно по всички възможни канали да допринасяме за финансовата стабилност на клуба ни и отделно да върнем масово всички сини сърца на трибуните, там където им е мястото.Ако трябва да сме честни в България отдавна нямаме база за сравнение.Последните години въпреки, че са тежки и въпреки всички сътресения, загуби и проблеми, нямаше мач на Левски без да бъде посетен от хиляди..Буквално разликата с другите водещи отбори в България, с футболистите им за милиони, с последните им шампионски години и с участията им из Европа, не показа никаква активност в техните привърженици.

Докато на Герена се стичаха хиляди, а гостуваше ли Левски някъде из България, то това се превръщаше в истински празник.За пореден път показахме, че не го правим за никого другиго и заради нищо друго, освен заради това, което сърцата ни чувстват – безрезервна ЛЮБОВ! И заради тези след нас! За нашите деца! За да имаме какво да им ЗАВЕЩАЕМ един ден! Идва един изключително важен ден за синята общност, а именно 19 февруари. Денят, в който оправдание за това, че не сте успели да дойдете, ще звучи повече от НЕСЕРИОЗНО и безхаберно.Съботен, слънчев и почивен ден, билети във всякакъв ценови диапазон, първи официален мач за годината в нашия храм, начален старт на кампанията и още по – специален ден, свързан с патрона ни. Ако подвига на Левски ни е научил на нещо, то сега е момента да го покажем.Сега е момента отговорността, постоянството и идеалите, които пазим години наред, да ни изкарат от домовете! Знаем на какво сте способни..Поклон пред делото пред паметника на Васил Левски и масово шествие към Герена след това!ТИ СИ ЛЕВСКИ! БЪДИ ТАМ! СЪС СЕМЕЙСТВОТО, С ПРИЯТЕЛИТЕ, СЪС СИНЬОТО ШАЛЧЕ И С НАДЕЖДАТА, КОЯТО ТЕ ДЪРЖИ ЖИВ ДЕН СЛЕД ДЕН!“, написаха от Blue Domination.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ