Българката Александра Фейгин каза за Камила Валиева

7 Dni Sport14.02.2022
Александра Фейгин,

Българската фигуристка Александра Фейгин се надява да изпълни без грешка композициите си на зимните игри в Пекин.

Фейгин, която дебютира на олимпиада, пристигна в китайската столица в събота и тренира усилено за утрешната кратка програма, в която тя е със стартов номер 15.

„От днес вече тренирам със състезателките, с които сме в една група – третата, с представителките на Беларус, Естония, Чехия, Германия и Швейцария. Иначе вчера тренирахме заедно с фигуристите от Русия, сред които беше и Камила Валиева, която е толкова много коментирана в последните дни“, заяви Фейгин.

„Впечатлена съм от олимпийския лед – изключително добре подготвен и това ми позволи да направя вчера и днес качествени тренировки. Фокусирана съм върху представянето си, надявам се травмата в крака да отшуми напълно до кратката програма. Олимпийското село в Пекин е изключително колоритно, а от вчера и в снежна премяна. За първи път съм на олимпиада и всичко тук е толкова вълнуващо. Целта ми е да изпълня без грешка, това което съм подготвила“, допълни тя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ