Радослав Янков: Дано хората оценят представянето ни, борим се с великани

Радослав Янков,

Най-добрият ни сноубордист – Радослав Янков, гостува в предаването „На фокус“ по NOVA, където сподели емоциите си след Пекин 2022. Българинът призна, че е доволен от представянето си и разкри подробности от престоя на третите си Олимпийски игри.

„Чувствам се добре, доволен съм от резултата. Има едно малко разочарование, че не минах напред, но предвид всичко, което се случи, смея да твърдя, че това бе много добро класиране“, призна Янков.

„Колкото по-бързо се оттърсиш от негативните емоции и гнева, толкова по-добре. Това беше трето олимпийско участие за мен и е добро класиране. Не искам да прозвучи като оплакване, просто ние се борим с великани. Традициите, които имат австрийци, италианци, швейцарци.. ние сме много далеч от техните условия на подготовка. Всячески се опитваме да се конкурираме с тях, но невинаги се получава. Принудени сме постоянно да се готвим в чужбина.“

„Поздравления за Алберт, страхотно класиране. И това дори не му е силната дисциплина. Изключително бързо и стегнато спускане, резултатът си показа. 17-о място е голям успех, дано се оцени от хората и се разбере каква стойност има“, допълни Янков.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ