ФОТОФАКТ: Вижте докъде стигна най-голямата трансферна издънка на ЦСКА!

1

Голямата трансферна издънка на ЦСКА в последните 2 години безспорно е френско-конгоанският нападател Кевин Кубемба. 25-годишният снажен таран пристигна на „Българска армия“ в началото на миналата година, като се очакваше да е реална алтернатива на Фернандо Каранга. Кубемба обаче тотално разочарова с изявите си и в един момент дори изпадна от групата при Стамен Белчев. Бившият футболист на Сент Труиден изигра 25 мача за „червените“, в които отбеляза едва 2 гола – по един в първенството и за Купата на България, и логично напусна клуба без никой да съжалява за това. Кубемба подписа с втородивизионния френски Бурж-ен-Брес, но и там не успя да впечатли, като тимът дори изпадна в третото ниво на местния футбол. Така Кубемба подписа като свободен агент със… седмия в Азербайджан ФК Себаил. С трансфера се похвали самият той в социалните мрежи, а в коментарите очаквано няма нито едно пожелание за успех от фен на ЦСКА.

I am very happy and proud to be part of this new challenge. Sabail FC ??????⚽️Səbail FK-da olmaqdan çox xoşbəxtəm! Hazır oldum! #football #life #azerbaidjan #baku #blessed #kk28

A post shared by Kévin Koubemba #KK28 (@k.koubemba) on

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ