Марек удари Струмска слава с гол на опитен таран

пирин_марек

Марек победи с 1:0 отбора на Струмска слава в контролна среща от подготовката си преди втория полусезон на Втора лига. Двата тима, представители на „Б“ група, премериха сили на един от терените на Национална футболна база „Бояна“.

Единственият гол в двубоя бе дело на новото попълнение в атаката на дупничани – опитният таран Георги Божилов, който се разписа още в 8-ата минута. Дошлият от елитния Черно море нападател бележи за Марек във втори пореден мач. Той реализира дузпа миналата събота срещу ФК Кюстендил.

За дупничани това бе предпоследна проверка преди подновяване на първенството на Втора лига. За това и до голяма степен от треньорския щаб изпробваха състава, на който ще се разчита в първите мачове от шампионата. Нещо подобно направи и старшията на Струмска слава Юри Васев, който доскоро бе част от треньорския екип на Марек. В контролните двубои дотук дупничани инкасираха три загуби. Отстъпиха от Беласица, Левски (Лом) и ФК Кюстендил, записаха две равенства (срещу Септември Симитли и Етър) и две победи (над Пирин Разлог и Струмска слава). Последната контрола за Марек преди официалните мачове е насрочена за 12 февруари, събота, а съперник ще бъде елитният Царско село. По всяка вероятност срещата ще се играе в едноименния комплекс в София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ