Черно море победи Дунав Русе с 4:1

7 Dni Sport09.02.2022
Черно море - Славия

Отборът на Черно море записа победа с 4:1 срещу тима на Дунав Русе в контролна среща, играна на стадион “Младост” във Варна. Попаденията за “моряците” реализираха Мартин Милушев, Евгений Сердюк на два пъти и Васил Панайотов. За гостите от Русе точен бе юношата на Черно море Джан Хасан.

“Моряците” стартираха срещата с натиск и откриха резултата още във втората минута. Мартин Милушев пресече пас пред наказателното поле на гостите, направи двойно подаване с Васил Панайотов и насочи топката в мрежата за 1:0. В 21-вата минута Йордан Димитров от състава на Дунав бе изведен на добра позиция и стреля, но топлата срещна тялото на бранител и излезе в корнер. Веднага след това Диян Димов отблизо с глава стреля, но Иван Дюлгеров записа добро спасяване. В 41-вата минута Светослав Николов опита удар от границата на наказателното поле, но топката премина над напречната греда.

В 50-ата минута Евгений Сердюк покачи на 2:0 от пряк свободен удар, като преди да влезе в мрежата на Дунав, топката се отби в стената и излъга вратаря. В 53-ата минута Васил Панайотов направи резултата класически. Евгений Сердюк се пребори с вратаря на гостите, отне топката и я подаде към Васил Панайотов, който от границата на наказателното поле я насочи технично в далечния ъгъл за 3:0. В 63-ата минута Николай Златев засече с глава центриране на Сердюк, но вратарят на Дунав спаси. В 77-ата минута юношата на Черно море Джан Хасан намали резултата – 3:1. В 89-ата минута Сердюк реализира сам срещу вратаря за 4:1 след пас на Светослав Николов.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров (68-Галин Григоров), Петър Иванов (68-Берк Джевдет), Росен Стефанов, Сами Ел Анаби, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Калин Георгиев, Николай Златев, Мартин Милушев ( Мартин Милушев), Евгений Сердюк, Павел Георгиев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ