Преслав Боруков: Целта пред Локо Пловдив е класиране за Европа и спечелване на Купата

7 Dni Sport09.02.2022
Преслав Боруков,

Новото попълнение на Локомотив Пловдив Преслав Боруков говори пред клубния канал малко, след като официално бе представен за играч на „смърфовете“.

Той сподели, че основната цел пред тима през този сезон е класиране за евротурнирите и спечелване на Купата на България.

Боруков допълни, че интерес към него е имало и от други тимове, но Локомотив са били най-настоятелни и коректни, като именно това е причината да облече „черно-бялата“ фланелка.

„Щастлив съм, че подписах с Локомотив Пловдив. Отборът прояви много сериозен интерес към мен. Имаше интерес и от други отбори, но Локомотив бяха най-настоятелни и най-коректни във всяко едно отношение. Познавам начина на игра на Локомотив, гледал съм мачове на отбора. Утре ще започна тренировки с тима, нямам търпение. Радвам се, че ще работя с такъв професионален екип – щаб и ръководство“.

„Надявам се отборът да върви нагоре и да имаме успешни резултати до края на сезона. Наясно съм с целите пред Локомотив. Основната е класиране в евротурнирите, както и спечелване на Купата на България. Надявам се да нямам контузии и късметът да е на моя страна. Знам, че Локомотив играе винаги с двама нападатели, познавам стила на отбора и смятам, че ще си пасна с моите нови съотборници. Убеден съм, че ще повторим успехите от предишните години, а защо не и да ги задминем“, каза Боруков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ