Лудогорец продава Пиерос Сотириу, прибира 2 млн.

7 Dni Sport08.02.2022
Славия - Лудогорец, Пиерос Сотириу

Урава Ред Даймъндс е японският отбор, който дава над 1 милион евро (2 милиона лева) за голмайстора на Лудогорец Пиерос Сотириу, пише „Мач Телеграф“.

Още преди около месец излезе информация, че от Страната на изгряващото слънце са извадили седемцифрена оферта за кипърския национал, която обаче е била отказана от разградчани. „Червените дяволи“ завършиха миналия сезон на 6-о място, което е доста под техните стандарти. Все пак клубът от Сайтама е печелил 4 титли на Япония и два пъти Шампионската лига на Азия. Точно заради това треньорът Рикардо Родригес иска спешно подсилване в атака.

Пиерос Сотириу направи много силна есен, като отбеляза общо 16 гола във всички турнири – 11 попадения в Първа лига, 1 гол за Суперкупата на България и 4 в Европа, като порази мрежите на солидни отбори като Олимпиакос, Малмьо и Брата. Заради това логично интересът към него е сериозен.

Урава Ред Даймъндс сега е отправил подобрена оферта за правата на тарана на Лудогорец Пиерос Сотириу, твърдят медиите в Страната на изгряващото слънце. Към кипърския стрелец е имало интерес и от други местни клубове. Техните предложения обаче са били отхвърлени.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ