Станимир Стоилов – Мъри е бесен: Безотговорно и безидейно

7 Dni Sport07.02.2022
Станимир Стоилов

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 2:1 над Верес. Специалистът се изказа умерено за играта на „сините“ като разкритикува влезлите на смяна.

„Имахме и добри моменти и проблеми. Продължаваме да пропускаме, като цяло добра проверка. Завършваме подготовката в нормално темпо. Въпрос на увереност.

Младият Асен Митков няма вина за дузпата, отговорността си е моя. Той трябва да е под напрежение, на тренировки бие хубави дузпи. Уелтън навлиза във форма, дано играе по-добре.

Днес не ми допаднаха смените. Днес изключително безотговорно и безидейно, това че са реализирали, нищо не значи. Имаме достатъчно централни защитници. Винаги е повод за притеснение, когато ти вкарат от корнер. Като се приберем в София, ще дадем крайната оценка. Готови сме, тичаме доста, ще видим в официални мачове как ще сме. Дано сме разумни и в добра светлина. Миланов тренира, но ще видим кога ще е готов“, заяви Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ