В Полша стискат палци за Владимир Зографски

Владимир Зографски,

Ако има страна извън България, в която ски скачачът ни Владимир Зографски да се радва на много голяма популярност, то това определено е Полша.

Причината е, че самоковецът се обвърза житейски с красивата местна девойка Агниешка Сковрон, която от май 2019 година носи фамилията Зографска.

Любовта им пламва от пръв поглед по време на интервю три години преди красивата им брачна церемони в Ченстохова. Двамата са почти неразделни, когато Влади не е на състезания, а той самият често изразява в социалните мрежи колко му липсва неговата половинка, когато не е до него.

“България определено не е първото име, което ви идва в ума, когато се заговори за ски скок, но покрай Владимир Зографски, тази балканска държава придоби популярност в Полша. И това е заради съпругата му Агниешка”, пише в материал, посветен на Влади в сайта sport.se.pl.

Полша, която е нещо като Бразилия във футбола, в ски скока, днес определено ще подкрепят българина във финалите на малка шанца, които стартират около обед българско време.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ