Лоши новини връхлетяха Гришо на 4-ти февруари, всички са притеснени

7 Dni Sport04.02.2022
Григор Димитров полуфинал Garanti Koza 2017 2
Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (29)

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да извлече максималното от началото на сезона си, след като напусна Откритото първенство на Австралия още във втори кръг след загуба в четири сета от Беноа Пер.

Следващият турнир, на който се очакваше да видим родния ни състезател в игра, бе този от категория АТР 250 в Далас, който е изцяло нов в календара на АТР и ще се състои през идната седмица между 7 и 13 февруари.

Преди минути обаче стана ясно, че българинът е оттеглил заявката си за участие в надпреварата, като причината за това му решение все още не е ясна. Новината е особено неочаквана предвид факта, че нашето момче вече се намира в Тексас и дори проведе тренировка, пишат колегите от „Тенис.бг“.

В същото време в социалните мрежи феновете са притеснени и пишат статус след статус, чудейки се какво се случва с пърата ни ракета в тениса и техен любимец. Очаква се скоро да има ясното по темата от екипа му.

Последната активност от Гришо бе споделена от Лолита, двамата си имаха ден отделен само за двамата, в който се бяха отдали на семеен уют и любими филми.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ