„Собствениците на ЦСКА са под влияние на удара“

7 Dni Sport04.02.2022
Гриша Ганчев

Ръководството на ЦСКА ще оповести днес първите резултати от кампанията по набирането на средства за погасяването на дълга на армейците към Юнес Бенжелюн, заради който ФИФА спря правото на червените да картотекират нови футболисти.

Наред с това бяха загубени още няколко дела. А от ръководството обявиха, че сумата, която трябва да бъде погасена, е в размер на около 1.5 милиона евро, и тя ще бъде платена.

„В петък ще оповестим сумата, която е събрана в първите 24 часа на кампанията. Всичко ще бъде изобразено и с графика. Ще обновяваме информацията периодично, за да знаят нашите привърженици всичко, което се случва“, заяви пред „Тема Спорт“ пресаташето на клуба Момчил Кръстев.

„Личното ми мнение е, че се наблюдава много добра активност, която се увеличава. Смятам, че и собствениците са щастливи от случващото се. Те все още са под влияние на удара, който получи клубът, но помощта от феновете им вдъхва сили и ги амбицира още повече“, заяви Кръстев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ