Двама африканци почнаха тренировки със Стоянович и Симов, титуляри от Морето и Горанов изобщо не дойдоха

Левски Черно Море 2ро (5)

Славиша Стоянович в момента води първата си тренировка като наставник на Левски. Заниманието е с възстановителен характер за титулярите от снощния двубой с Черно море, който наставникът изгледа на живо. Те тренират заедно с новия кондиционен треньор на тима.

Футболистите, които не взеха участие в мача, се подготвят под ръководството на Асен Букарев и Тодор Симов, който за момента остава в щаба на новия треньор. В тази група са и двамата футболисти от Африка, които през миналата седмица пристигнаха на проби в школата на „Герена“. Серджиу Буш също започна тренировката с младоците, но след това се присъедини към възстановяващите се от мача. Румънецът е с контузия в адукторите и по всяка вероятност ще пропусне и гостуването на Ботев (Враца) в неделя. Ривалдиньо обаче провежда пълноценно занимание с групата попълнелна с таланти от школата и африканците.

Контузеният втори капитан Иван Горанов изобщо не се съблече за тренировка с първия отбор, както и Паулиньо, който снощи изигра 24 минути преди да получи нова травма, която този път е в бедрото и по всяка вероятност става въпрос за разтежение, което ще го извади от сметките за гостуването във Враца.

Антони Белмонт, който получи контузия в 15-та минута на мача снощи, също не тренира.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ