Родна медия тръби: Шеф в ЦСКА се свърза с Бенжалюн

ЦСКА, Емблема

Човек от ръководството на ЦСКА е провел дълъг разговор с Юнес Бенжелюн, който очаква да получи около 600 000 евро след решението на КАС в Швейцария, твърди агенция Блиц.

„Червените“ трябва да платят максимално бързо парите, в противен случай ще загубят правото си да картотекират новите си попълнения. Другият вариант е да се разберат с бившия си футболист, който няма нито секунда записан официален мач за ЦСКА, за разсрочено плащане.

„Били са проведени два разговора по телефона. С адвоката на Бенжелюн и със самия него. Този с адвоката му е бил доста продължителен. Какво обаче се е случило – трябва да попитате босовете. Най-добре ще бъде, ако те излязат с официална позиция по случая, както се прави във всеки един средноевропейски клуб. Имаме предвид ръководството и самия клуб“, коментираха пред Блиц от футболните ни среди.

Според неофициална информация се е стигнало до споразумение и ЦСКА ще може да картотекира двете си засега зимни покупки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ