ЦСКА се раздели с нов играч

7 Dni Sport31.01.2022
Стойчо Младенов,

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА се раздели с още един играч.

Стойчо Младенов и колегите му са решили, че младият босненски футболист, който тренира от няколко дни с отбора, ще си събере багажа. 17-годишният играч не е успя, да впечатли треньорите.

Това е третият, каращ тестове през настоящата зима, на когото треньорът посочва вратата. По-рано същата участ имаха мароканецът Алексис Коли и сириецът Осман Мохамед, въпреки че последният се зарази с COVID-19, което му попречи да остане по-дълго време в отбора.

Както е известно, ЦСКА ще изиграе две контроли днес. За целта треньорът Стойчо Младенов ще раздели отбора на два състава, като всеки играч ще получи по 90 минути игрово време.

В 10:30 часа на стадион „Титаник“ в Белек „червените“ ще премерят сили с Шахтьор Караганда от Казахстан, а в 16:30 часа започва проверката със северномакедонския Академия Пандев от Струмица, която ще се играе на един от терените в спортния комплекс „Сузези“ в турския курорт.

Очаква се неофициален дебют с екипа на ЦСКА да направи най-новото попълнение Браян Морено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ