ЦСКА ще тъне в лукс преди реванша с Адмира! Освен частен самолет, вижте какво още уреди Ганчев за отбора си

Гриша Ганчев

Играчите на ЦСКА тръгват към Виена утре в 12:40 часа. Тимът ще има чартърен полет до австрийската столица, който ще продължи около 90 минути.

В сряда червените ще проведат тренировка на стадиона на Адмира от 20:00 часа, а преди нейното начало наставникът Нестор Ел Маестро ще даде пресконференция. Армейците тръгват обратно към София веднага след двубоя. Полетът е точно в полунощ и е очакван около 1:30 часа у нас.

Както при визитата в Рига, така и сега с червените ще пътуват няколко от емблематичните футболисти на отбора. В самолета ще са почетният президент Димитър Пенев, голмайстор №1 на армейците и Първа лига Петър Жеков и изкусният техничар Димитър Якимов.

Ще летят и други популярни фигури, като в Рига с ЦСКА бяха адвокатът и политик Татяна Дончева, журналистката Светла Петрова и дългогодишният шеф на международния отдел на клуба Илия Илиев.

Аспарух Никодимов също бе поканен да тръгне с червените, но поради ангажименти в България това не се случи. По идентични причини Паро няма да лети и за Австрия.

Армейците ще бъдат настанени в луксозен 4-звезден хотел в идеалния център на Виена, а заедно с тях ще са и клубните легенди. Очаква се и финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев да бъде плътно да отбора, както в Рига. Тогава Ганчев изгледа емоционално реванша с латвийците, а по време на полета към София обсъди срещата с капитана Бодуров, треньора Ел Маестро и главния мениджър Стойчо Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ