Йоост ван Акен в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport27.01.2022
Йоост ван Акен

Профил за футболни новини и трансфери от Югоизточна Европа в Туитър съобщава, че нидерландският централен защитник Йоост ван Акен може да продължи кариерата си в ЦСКА.

За последно 27-годишният футболист е бил част от белгийския Зулте Варегем, за който обаче записва само един мач пред есента и разтрогва договора си с клуба преди седмица. Преди това е бил част от английския Шефилд Уензди и немския Оснабрюк, а първият му професионален клуб е Хееренвеен.

Това е другият отбор, който се интересува от ван Акен и към момента той изглежда по-близо до завръщане в Ередивизие, отколкото до идване в България.

В началото на годината ЦСКА разполагаше с петима централни защитници. Впоследствие обаче се стигна до изходящите трансфери на Карол Метс в швейцарския Цюрих и Пламен Гълъбов в израелския Макаби Нетаня. Затова и не е изключено до средата на февруари червените да се подсилят с нов футболист в ядрото на ариергарда.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ