Локо Пловдив и Етър направиха 0:0 в контрола

7 Dni Sport27.01.2022
Локомотив Пловдив - Етър,

Етър и Локомотив Пловдив завършиха 0:0 в контролата си, играна в Симитли.

Мачът се игра на твърд и неравен терен, което доста затрудни действията и на двата отбора.

Началото бе напълно равностойно, без опасности към двете врати. Първата дойде за Локомотив – в 8-ата минута Бирсент Карагарен получи топката в пеналта и стреля до левия стълб. Етър имаше отлична възможност в 11-ата минута – Кольо Станев нахлу през защитата и бе съборен на границата на наказателното поле. Николай Янков стреля от фала опасно, но вратарят успя да избие.

Постепенно „смърфовете“ наложиха превес и атаките им зачестиха. В 26-ата минута Парвиз Умарбаев стреля добре от фаул, но Анатоли Господинов изби в корнер. Малко след това Милош Попович получи пас отляво и с глава стреля до гредата. За етърци Жан-Пиер Да Силва проби на скорост по десния фланг в 33-ата минута и намери Ловре Кнежевич, но хърватинът не успя да обстреля вратата. Малко след това отново Да Силва проби на скорост със серия от финтове и пусна към Яни Пехливанов, който обаче стреля високо над вратата.

Локо Пд имаше две чисти положения до почивката, спасени отлично от Господинов. Димитър Илиев се оказа сам срещу стража, но ударът му в близкия ъгъл бе изваден в корнер. В 43-ата минута пък Умарбаев от фаул прати топката под сглобката, но отново Господинов с отлична намеса изби в корнер.

Атака на Кнежевич в 56-ата минута бе последвана от бърза контра на „смърфовете“, която Минчев завърши със силен удар, но Господинов изби. До края на мача пловдивчани натискаха, но така и не отправиха повече точен удар към Господинов. За „виолетовите“ пък възможност имаше бе пред Фелипе, който в 71-ата минута навлезе отляво на скорост, но стигна до вратаря, който улови. Малко преди края след фаул топката стигна до Мариян Иванов, който не успя да нанесе точен удар. В самия край и „смърфовете“ пропуснаха и проверката завърши без голове – 0:0.

Автор: „Дспорт“

Снимка: Официална Фейсбук страница на Локомотив Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ