Царско село се разделя с 15 играчи

7 Dni Sport27.01.2022
Царско село - Сливнишки герой,

Футболистите на Царско село бяха шокирани с новината, че са свободни да си търсят нови отбори.

На 15-ината играчи, които водеха зимна подготовка с тима, е било съобщено, че повече няма да се разчита и така те са принудени да си тръгнат.

Както вече стана ясно, в Царско село рязко обърнаха курса и наскоро се разбра, че италианци слагат ръка върху клуба. Треньор ще бъде Андреа Сасарини, който води футболисти от Ботуша. Наставникът и част от играчите вече са в България, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Сасарини не смятал да разчита и на треньора Владислав Вутов, който беше назначен на мястото на Любослав Пенев тази зима. Младият специалист води Царско село в две контроли – победата с 6:0 срещу Струмска слава (Радомир) и нулевото равенство с Беласица (Петрич).

Футболистите, на които Вутов разчиташе, сега са принудени да си тръгнат. Играчите се чувстват излъгани, тъй като само допреди две-три седмици са били увещавани да преминат в отбора, като тогава им е било казвано, че ще се разчита на тях и ще играят в еfbet Лига.

Само трима от досегашния състав остават и при италианеца Сасарини – Пламен Крумов, Мартин Кавдански и Валентино Пулиезе.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ