Мартин Луков е играч на Лудогорец

7 Dni Sport27.01.2022
Даниел Младенов, Мартин Луков, Георги Пашов

Националният вратар Мартин Луков премина в Лудогорец. 28-годишният столичанин, който се превърна в легенда на Лаута със спечелените две Купи на България, Суперкупа и сребърни медали, напусна саудитския Ал Таи вчера. В близките дни той ще подпише с тима от Разград. Новината съобщи една от фенстраниците на делиорманци.

В момента шампионът на България има нужда от нов вратар, защото остана единствено със Серджио Падт след продажбата на Кристиян Кахлина. Резерва в момента е младият Дамян Христов, но „орлите“ искат по-качествен страж.

От Разград със сигурност търсят човек на тази позиция, а основно се говори за вратар от Балканите. Спрегна се и възможно завръщане на Пламен Илиев, който иска да напусне Динамо (Букурещ). Заговори се и за Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948, който бе изграден именно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат отбори.

Така евентуално пристигане на Мартин Луков в Разград не би било изненадващо, защото той напълно отговаря на профила, който в Лудогорец търсят за поста.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ