Григор Димитров се прибра в България, има новина за родителите си

7 Dni Sport27.01.2022
Григор Димитров, Мария Димитрова

Първата ракета на България в тениса се прибра в България, това показа лично той в личния си Инстаграм профил със серия от снимки на красиви родни места. На една от тях се вижда гордо развян българския трибагреник.

Близки около Григор съобщават, че при това си посещение на България, той е казал хубава новина свързана с личния му живот на своето семейство. Те допълват, че няма, как да разкрият повече към този момент.

Следващият турнир на, който Григор Димитров е заявил участие е този в Далас. Напреварата е от сериите на ATP 250 и ще се проведе между 7 и 13 февруари.

Веднага след това първата ни ракета ще се насочи към АТР 500 надпреварата в Акапулко, носеща името Abierto Mexicano Telcel, в която Гришо е ежегоден участник. Тазгодишното издание ще се състои в седмицата от 21 до 26 февруари и отново ще събере значителна част от световния тенис елит.

Григор Димитров развалнува своите последователи, фенове и приятели със серията си от снимки.

Припомняме Ви, че Гришо достигна до втори кръг на Аустрелиън Оупън и там отстъпи на Беноа Пер от Франция. Сега той е мотивиран, да направи по-добри представания на следвашите си турнири.

Григор има и един полуфинал от началото на годината, той бе на подгравящия турнир в Мелбърн в навечерието на първия за годината турнир от големия шлем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ