Тодор Симов обясни причините Левски да не спечели с разлика – надява се да е помогнал на Стоянович

Левски Черно Море (25)

Тодор Симов, който изпълняваше временно старши-треньорските функции в Левски до назначението на Славиша Стоянович, заяви след равенството с Черно море, че няма как един мач да бъде спечелен с добра игра само 45 минути.

„Проспахме първото полувреме, бавно скъсявахме дистанцията, стояхме далеч от хората в защита. Допуснахме груба индивидуална грешка, след която получихме гол. Стана неприятно, защото имахме положения и можехме да поведем по-рано и тогава мачът щеше да стане по-различен. Имаме добри изпълнители на удари от средно и далечно разстояние, казахме им да стрелят, когато имат възможност.

На полувремето си казахме с момчетата, че могат да обърнат резултата. Ако бяхме изравнили по-рано, мисля, че можехме и да спечелим мача. Притесних се накрая, че с рисковете, които поехме, няма да загубим и допуснахме гол, но радващото е, че веднага успяхме да го върнем“, сподели Симов и призна, че се надявал да е помогнал на отбора и следващото треньорско ръководство с работата си в последните 10 дни.

„Надявам се, че каквото съм опитал, се е получило и ще съм помогнал поне малко за бъдещето на развитие на отбора. „


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ