ЦСКА е платил 0 евро за Браян Морено

7 Dni Sport26.01.2022
Браян Морено,

ЦСКА е заплатил 0 евро трансферна сума за второто си зимно попълнение Браян Морено, твърди “Тема Спорт”.

22-годишният колумбиец пристигна на “Армията” като свободен агент, след като в края на годината е приключил отношенията си с Атлетико Уила.

През есента офанзивният футболист изигра 19 двубоя с екипа на единствения клуб, чиито цветове е защитавал досега през кариерата си, като в тях отбеляза три попадения и бе сред най-добре представилите се играчи на тима. Силните му изяви обаче не помогнаха на Атлетико, който завърши на последно място в колумбийския елит и изпадна в Примера Б.

Морено на два пъти е участвал и е печелил промоции с клуба във второто ниво на местния футбол. При третото изпадане обаче нападателят, който вече е утвърден играч в колумбийския елит, е разтрогнал договора си с клуба по взаимно съгласие. Именно такава е била договорката между двете страни в началото на кампанията, когато отново към Морено е имало силен интерес от други отбори. Той не е стихнал до зимата, като в началото на януари колумбийските медии смятаха офанзивния футболист, който може да действа както на върха на атаката, така и по двата фланга, за сигурно ново попълнение на местния гранд Милионариос. В момента при вицешампионите тече голямо обновяване на състава, а на този етап тимът е привлякъл петима нови играчи и се е разделил с още толкова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ