ЦСКА подписва трансфера на годината в България, Ганчев е приготвил дебела пачка

7 Dni Sport26.01.2022
Screenshot 2022-01-26 at 10.53.22

ЦСКА подготвя най-големия си входящ трансферен удар през последните години. „Червените“ водят преговори за купуването или привличането под наем на добър креативен халф, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

За целта собственикът на клуба Гриша Ганчев е приготвил 500 000 евро, които ще плати за така очакваното ново попълнение, което да гради играта на тима.

Както е известно, ЦСКА продаде Метс на Цюрих и Гълъбов на Макаби (Нетаня). Парите от тези трансфери, около 300 000 евро ще отидат именно за привличането на въпросния халф, а още 200 000 евро ще бъдат добавени.

Медията пише, че в плановете на ЦСКА влизат четирима добри техничари – двама от португалското и по един от френското и нидерландското първенство. Вече вървят усилени преговори с четиримата и един от тях скоро ще бъде привлечен.

Единият от халфовете от Португалия се казва Диого Коща Пинто. Роден е на 29 юни 1999 година, юноша на Бенфика, има срещи за втория отбор на „орлите“, в момента играе за втородивизионния португалски Ещрела Амадора.

Техничарят прави много силен сезон, а „червените“ ще се опитат да го вземат под наем. Шансовете обаче са малки, тъй като Пинто започна да вкарва доста голове в последните срещи на тима си и ръководството на Ещрела Амадора трудно ще се раздели с него. Понеже той е опция №1, ЦСКА ще напира до последно. При греда ще вземе някой от останалите. С впечатляваща визитка е креативният халф, който за последно е играл във френския елит.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ