ЦСКА с официална позиция за Георги Йомов

7 Dni Sport26.01.2022
Георги Йомов

От ЦСКА публикуваха няколко реда с официална позиция за Георги Йомов.

Причината е, че национала няма да бъде на разположение на треньорския щаб и за днешната контрола.

Заради проблеми с адуктора той пропусна проверката със Стал, сега също няма да се рискува с пoявяването му в игра, съобщават на официалния си сайт „армейците“.

Извън плановете на треньорите остава младокът Росен Божинов, който е с разтежение и връстникът му Алекс Божев, играл онзи ден за националния тим U-17 срещу Таджикистан. В нападение няма да се разчита на голмайстора Жорди Кайседо, който е ангажиран за две световни квалификации на Еквадор.

Първи игрови минути като титуляр ще получи ирландецът Греъм Кери. Макар че е само от седмица с отбора, явно офанзивният халф е тренирал съвестно в родината си и бързо наваксва във функционално отношение. На линия вече са и Йоан Баи и Томас Лам, както и бразилецът Маурисио Гарсес, които вероятно ще се появявят след почивката.

Цялата тази информация бе публикувана преди мача на ЦСКА с Хартберг, но той пак бе отложен. „Червените“ продължават, да търсят съперник за контрола през деня.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ