Проблем в Левски

7 Dni Sport26.01.2022
Наско Сираков, Станимир Стоилов

Проблемна ситуация в Левски, затова съобщава в. „Тема Спорт“ в броя си в сряда. Футболистите на Левски пак са на прага на тримесечен цикъл без да получат заплати. Подобна е ситуацията и със служителите и персонала на клуба.

Последно на играчите били преведени възнагражденията за октомври. А с наближаването на февруари ще станат три поредни месеца без пари. На „Герена“ са наясно, че при затваряне на този цикъл от три месеца всеки от футболистите ще може да разтрогне договора си по вина на клуба и да отиде някъде, където ще получава редовно заплата си.

Очаква се разговори на тези тема да бъдат проведени към края на седмицата. Утре към лагера на „сините“ ще се присъдени собственикът на клуба Наско Сираков. Самият той е уверил Стоилов, че от януари тази година заплатите повече няма да се бавят. Треньорът вероятно ще повдигне въпроса пред шефа си още утре вечерта.

Стоилов и екипът му също се движат много назад със заплащането. Същото се отнася и за кредитори и финансови институции. А спонсорският ангажимент на „Палмсбет“ стига само за погасяване на най-старото задължение към НАП, което е 143 хиляди лева на месец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ