Локомотив (Пд) се прицели в испански халф

александър_тунчев

Локомотив Пловдив е отправил оферта към испански полузащитник. Става въпрос за 22-годишния Хесус Алварес от третодивизионния Калахора. Той е получил още две оферти – от гръцкия елитен Волос и испанския Мирандес.

Роден е на 17 ноември 1999 година в Сарагоса. Юноша е на местния тим, който в момента е в Ла Лига 2. Не успява обаче да пробие в мъжкия отбор и подписва с Депортиво Арагон (трета дивизия), а оттам през лятото на 2020-а преминава в Калахора.

„Полузащитникът на Сарагоса и бивш играч на Сарагоса Хесус Алварес, 22-годишен, има за цел да напусне Калахора този януари. Има предложения да отиде в Първа дивизия в Гърция, във Волос , където Паоло Фернандес също е бивш играч на Сарагоса, в България в Локомотив Пловдив, освен твърдия интерес на Мирандес. Договорът на Хесус Алварес изтича през юни, но той има опцията да напусне сега и добрите му изяви в отбора на Ла Риоха накараха много клубове от второ ниво да обърнат внимание на футболиста, централен защитник, какъвто беше в Сарагоса, но сега той е почти фиксиран на позицията халф“, пише elperiodicodearagon.com

Алварес е висок 180 см. Агенцията, която държи правата му – Goal Management, представлява доста известни футболисти като Ектор Бейерин (Бетис), вратаря Андре Онана (Аякс), Жерард Делофеу (Удинезе), друг страж Паи Лопес (Марсилия) и още.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ