Наско Сираков с куп важни срещи за голямата цел на Левски

Наско Сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков е направил серия от срещи и сондажи с представители на организираните привърженици с цел по-бързото изясняване на условията по основаване на сдружението “Левски на левскарите”, пише „Тема Спорт“.

Вече бе обявено, че легендарният голмайстор ще предостави голям процент от акциите си на нова голяма структура, в която да влязат хиляди привърженици, които да осигуряват немалка част от бюджета. Един от големите поддръжници на идеята Станимир Стоилов смята, че феновете могат да осигуряват около 30 процента от издръжката на клуба.

Както вече стана ясно, Наско Сираков ще се види с Мъри в четвъртък. Тогава шефът на Левски ще отиде при отбора на лагера в Анталия и ще изгледа няколко приятелски мача. Той може да остане и до края на подготовката. По-късно може да се присъедини и изпълнителният директор Иво Ивков, който през този месец бе под карантина заради коронавирус.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ