Камбуров призна: Мисля, че това, което постигнах с този рекорд, е достатъчно

Мартин Камбуров

Легендата на родния футбол Мартин Камбуров даде интервю след петия квалификационен турнир H8S Fan Cup в Пловдив, на който голмайстор номер едно в българския елит беше специален гост. Той говори за този тип турнири, които се организират, и какво прави сега, когато няма футболни мачове.

“Такива турнири, такива инициативи за масовия футбол са много хубави и такива личности като мен е добре да ги уважават, защото така се популяризира повече футболът. Така сме тръгнали всички навремето – от масовия футбол. За мен е чест да съм тук и да наградя хората.

Самият Христо Стоичков много пъти е казвал, че масовият спорт и футбол е много важен за развитието. Най-нормалното нещо е той да подкрепи инициативата. Каквото и да кажа за него, ще е малко.

Сега се наслаждавам на сина ми, гледам да му обръщам повече внимание. Това, което постигнах с този рекорд, мисля, че е достатъчно. Сега искам да се наслаждавам на семейството ми”, заяви Камбуров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ