ЦСКА привлече две южноафрикански перли

7 Dni Sport24.01.2022
ЦСКА, Стойчо Младенов

Старши-треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов и целия му екип могат да бъде много доволни от селекцията към момтнта. В клуба са привлечени две южноафрикански перли. Кариоката Маурсио Гарсес, който бе обявен и колумбиеца Браян Морено Алвес. Той ще бъде представен в официалния сайт на клуба в следващите часове и ще излети за лагера на клуба в Турция.

И двамата идват с отлични визитки и двамата са млади и перспективни и умеят, да играят както по крилата, така и на върха на атаката. Истинска шампионска заявка от „армейците“.

Маурсио Гарсес при подписа си под договора с ЦСКА.

Новият нападател на ЦСКА – Браян Морено Алварес, той ще бъде обявен съвсем скоро.

Публикуваме мнението на известен „червен“ фен, който пише малко след, като името на колумбиеца бе разсекретено.

Данаил Данаилов пише следното:

„С пристигането на двете перли от Ю.Америка ЦСКА става най -балансирания и качествен отбор в Ефбет Лигата. Обигран „качествен„ с голяма конкуренция на всеки пост „без напрежение и проблеми в подготовка и управление! Лудогорец е в насипно състояние и докато отсеят плявата от брашното сезона е свършил! И ако ЦСКА не стане шампион и не вземе Купата може да се сърди само на себе си! Никакви извинения не се приемат „просто вината е само в клуба„ визирам най-вече спортно – технически щаб!

Маурсио Гарсес се поздравява с помощник-треньора на ЦСКА – Тодор Янчев на първия лагер в Турция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ