Гросмайторско решение на Станимир Стоилов – Мъри в Левски

7 Dni Sport24.01.2022
станимир_стоилов

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа, че отлично се справя и с менажиране на средства.

Мъри успя да привлече няколко нови футболисти със сравнително скромни за европейските стандарти заплати, а се раздели със скъпоплатените Симеон Славчев (22500 евро), Христос Шелис (11 евро), Борислав Цонев (10 000 евро) и Мартин Петков, който взимаше сравнително скромно възнаграждение. Сега е на път да спести още 10 000 евро, след като клубът се отърве от Радослав Цонев. Балансът показва, че спестените на месец от заплати пари възлизат на около 80 000 лева.

Същевременно Мъри направи няколко решаващи хода за допълнителното подобряване на незавидната финансова ситуация в тима. Колегите от „БЛИЦ“ съобщават, че е негова идеята за виртуалните билети в контролите на Левски. Те по груби сметки възлизат на 100 000 лева от всичките приятелски срещи в турския курорт Белек.

Независимо от тежката ситуация в клуба Стоилов и неговият екип, в който са Цанко Цветанов и Тодор Симов, успяват да мотивират отлично своите състезатели и да ги подготвят за официалните мачове напролет.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ