Иво Киров: Лудогорец дават много пари, но на терена не превъзхождат ЦСКА

7 Dni Sport24.01.2022
ЦСКА - Лудогорец, Фенове

Бившият халф на ЦСКА – Ивайло Киров в момента е в Чехия, където се възстановява от тежко прекаран коронавирус.

Въпреки това той говори пред колегите от „Тема Спорт“, свързани с любимия му отбор. Ето и най-интересните фрагменти от неговото интервю:

„Близо двадесет дни бях в критично състояние. Бърза помощ, линейки, болница, системи…Отслабнах с повече от 20 килограма, но слава на Бога прескочих и сега съм добре. Искрено се надявам през пролетта отборът да успее да свали Лудогорец от върха. Имаме и футболисти. Да, в Разград дават много пари, но виждаме, че на терена не превъзхождат ЦСКА. Плюсът при тях е, че имат зад гърба си подкрепата на много странични фактори.

Как не се намери и един читав съдия у нас, който да свири по правилата? Явно вече промениха и правилата – всичко в полза на Лудогорец. Ето сега направиха Десподов футболист на България. А той не е нищо особено.

ЦСКА притежава нещо, което Лудогорец никога няма да има – публиката. Относно спортно-техническото състояние на тима аз се надявам през пролетта отборът да е още по-силен. На „Армията“ разполагат с добри играчи, а и най-хубавото е, че Стойчо Младенов ще успее сам да направи подготовката и ще има време през тази пауза да вкара своите идеи. Амос Юга определено ми харесва. Има много футбол в него. Той умее да играе както в дефанзивен план, така и в офанзивен – знае да даде пас, да организира атака.

Вярвам, че Гриша Ганчев ще направи всичко възможно, за да изпълни тази мечта на феновете за стадион „Българска Армия“, завърши Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ