Левски е на крачка от трансфера на наш талант

Станимир Стоилов

Само няколко дни делят Левски от финализирането на трансфера наш футболен талант. Сините очакват до сряда да осъществят привличането на национала Филип Кръстев, пише БЛИЦ.

20-годишният плеймейкър трябва да запълни празнината в халфовата линия, която се появи с напускането на Борислав Цонев, преминал в Черноморец (Одеса). В момента Кръстев играе за елитния нидерландски Камбуур под наем. Правата на юношата на Славия се държат от белгийския Ломел, който е собственост на „Сити Футбол Груп“ – компанията, притежаваща Манчестър Сити.

Вчера Филип Кръстев остана резерва за Камбуур при нулевото равенство като гост на АЗ Алкмаар. От началото на сезона българският футболист е участвал в едва три мача от Ередивизие, в които е влязъл като резерва (общо 38 изиграни минути). Има и две срещи като титуляр за Купата на Нидерландия (общо 136 изиграни минути).

Очакванията са в следващите дни Кръстев да прекрати отношенията си с Камбуур и да се присъедини към Левски. За подобна трансферна възможност се говори от една седмица. Треньорът на „сините“ Станимир Стоилов вече призна, че харесва качествата на младия плеймейкър.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ