ЦСКА привлича нидерландец

7 Dni Sport22.01.2022
ЦСКА - Локомотив София, Стойчо Младенов, Анатоли Нанков, Жорди Кайседо

Зимната селекция в ЦСКА е в ход. Към момента „червените“ са привлекли кариоката Маурисио Гарсес и са се разделили с естонеца Карол Метц и родния защитник Пламен Гълъбов. Следващото попълнение на „армейците“ може да бъде нидерландец.
По този начин колонията от тази държава в ЦСКА да се увеличи. Става въпрос за плеймейкърът Мохамед Осман, който може да подпише договор с клуба.

Както е известно, в момента на „Българска армия“ се подвизават четирима играчи, родени в Ниската земя, въпреки че единият от тях – Томас Лам, играе за националния отбор на Финландия, откъдето е неговата майка, отбелязва „Тема спорт“. Самият защитник е роден и израснал в Амстердам.

Крак повлече Юрген Матей, който пристигна в Борисовата градина през лятото на 2020 година и след неубедителни първи месеци впоследствие се превърна в ключова фигура в състава, лидер и капитан на армейците. Половин година след него от Белгия бе привлечен и Мено Кох, а през миналото лято с червения екип позираха Яник Вилдсхут и Томас Лам.

Самият Мохамед Осман е роден в Сирия, като за националния отбор на страната досега е записал 19 участия и е вкарал едно попадение. Той обаче също е израснал в Нидерландия, където е започнал футболния си път в школата на Витес.

Във вчерашният си дебют за ЦСКА – Осман дебютира с асистенция и още много добри изяви, които се понравиха на всички, които обичат и следят „армейците“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ