„Нидерландската кула“ се завърна в ЦСКА

7 Dni Sport22.01.2022
цска_мено_кох

Централният защитник на ЦСКА Мено Кох се завърна на терена след 7-месечно отсъствие. Това се случи в първата контрола на армейците от зимната подготовка в Турция. За последно нидерландецът взе участие в дебютния спаринг на тима от летния лагер в Австрия, припомня „Тема спорт“. Тогава той регистрира едва 12 минути срещу местния Вакер Инсбрук, преди да бъде заменен принудително.

Веднага бе започнато лечение, като впоследствие стана ясно, че засукване в сухожилието на защитника е било прикрито заради бума на контузии в ЦСКА през лятото. Това обаче доведе до усложнение на травмата и скъсване, което пък наложи операция.

Няколко месеца Кох трябваше да избягва всякакви натоварвания, а в края на есента той започна тренировки с червените. Треньорският щаб реши да не рискува със състоянието му и да изчака зимната подготовка, за да започне да го натоварва пълноценно.

От началото на лагера в Турция нидерландецът тренира наравно със съотборниците си и се очаква да бъде важна част от тима през пролетта. Както е известно, през миналата пролет той сформира добър тандем със сънародника си Матей.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ