Антон Недялков взриви „червена“ България

7 Dni Sport22.01.2022
Антон Недялков

Антон Недялков използва свое интервю пред колегите от „Спортал“, за да коментира бившият си клуб ЦСКА:

“Това, което идва от страна на ЦСКА, не е наша работа. Нашата работа е да си я свършим на терена, да изпълняваме изискванията на треньорския щаб. Има си отделни хора, които мислят за тези неща, те са тези, които да ги коментират. Какво да кажа за ЦСКА? Не мога да ги коментирам. Така са преценили, така са направили.

Щом мислят, че ние не сме достатъчно добри и не сме достатъчно показали, че на терена сме по-добрият отбор… Трябва да се коментират други неща.”, каза Недялков по адрес на „армейците“.

Тези думи ядосаха „червените“ запалянковци, които го заляха с обидни коментари. Според тях той е забравил, кой отбор му е дал бъдеще във футбола и сега приказва, колко да не заспи.

„Какво се случи с теб, Антон? Когато ЦСКА ти оправи живота с трансфер в САЩ всичко бе наред, нали? Пееше ни песните, ние ти се радвахме, а сега това. Как може да го направиш? Все пак бъди здрав и щастлив. Радвал си ни и дълбоко в теб ти знаеш истината.“, пише Марин Краимов в една от известните групи на „червените“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ