Чорбаджийски сияе след контролата с ЦСКА: Сбъднах една мечта

Цска Етър (37) Божидар Чорбаджийски

Защитникът на Стал Миелец и бивш капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира равенството 1:1 между двата отбора в контрола, играна в Турция. Мачът бе с особено значение за него, тъй като той за първи път се изпрани срещу по-малкия си брат Георги Чорбаджийски, който игра за „червените“.

„Да играя срещу брат ми е сбъдната мечта. Не отстъпихме по нищо на ЦСКА. Имахме няколко положения, но не успяхме да ги завършим с гол. После допуснахме да ни вкарат от статично положение, което е наша слабост. Хубаво стана, че след това изравнихме. Мачът се изнерви заради съдиите. Като цяло се получи хубава контрола.

Искам да съм здрав и да изиграя, колкото се може повече мачове и да направя хубав трансфер.

На този етап сме много далеч от разговори за нов договор, защото ни се разминават финансово претенциите. В клуба няма пари, ситуацията е трудна. Имаме малък бюджет, но се противопоставихме на ЦСКА.

На този етап нямам планове да се прибирам в България. Ако здравето ми го позволява, ще остана в чужбина.

Не съдя по мача днес за представянето на ЦСКА. Имам поглед над отбора през сезона, защото следя изявите на приятелите ми от ЦСКА. Трябва да работят над мотивацията, но Стойчо Младенов е треньор, който може да мотивира отбора. Вярвам, че с постоянство ще могат да преборят хегемона на България“, заяви Божидар Чорбаджийски.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ