Мъри Стоилов призна: Търсим по-креативни футболисти

станимир_стоилов

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов даде своето мнение след контролата на „сините“ срещу Бохемианс, завършил при резултат 1:1. Старши треньорът бе видимо недоволен от офанзивните действия на своите играчи, но похвали действията на тима си в защита, като отличи и работата на едно от новите бразилски попълнения – Цунами. Стоилов разкри, че се надява на по-офанзивно настроени играчи до края на трансферния пазар, но поясни, че в зимния период това е доста трудно.

„Мисля, че днес стояхме по-добре откъм организация, подобрихме и действията в защита. Големите проблеми са ни в атака…много брак и неувереност. За жалост доста пропуски, завършващият удар ни куца и това личи. Всеки треньор иска да вижда атакуващ и комбинативен стил. Не можем да разиграваме добре някои ситуации, което е проблем, дори на този етап“, започна специалистът.

„Келиан Ван дер Каап беше рискован ход днес, изобщо не е готов, но потенциалът му е налице и от нас зависи как ще го развием. Цунами направи добро представяне във фаза атака, но му трябва много сработка, която ще дойде с времето. Всички напускащи трябва да бъдат заместени. Оттук нататък ще търсим само по-креативни футболисти. Дано успеем да се подсилим, Кръстев не е наш играч, аз казах наскоро – едва ли в България има треньор, който да не го иска в състава си“, продължи Стоилов.

„Широчината не ме притеснява – виждате, че и юноши играят. Това е пътят. Притеснява ме, когато атакуващите действия са неуверени. Трудно можем да променим нещо кой знае какво до края на пазара, което не ми се нрави, но ще видим какво ще стане. Имаме 3 дни почивка сега и се насочваме към предстоящите четири контроли“, завърши наставникът на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ