Левски с ново реми в Турция! Сините изпуснаха чехи

левски_билал_бари

Левски изпусна чешкия Бохемианс във втората си контрола на турска земя. Проверката в Белек завърши 1:1. Билал Бари даде аванс на „сините” в 13-ата минута, а секунди след почивката Роман Квет изравни.

Столичани изиграха силен мач, в който имаха няколко отлични шансове за гол. Билал Бари направи сериозен пропуск през първата част, а освен това удари и греда. През второто полувреме вратарят на чехите отрази удари на мароканеца и Хосе Кордоба.

Левски държеше инициативата в началните минути на срещата. В 13-ата минута „сините“ поведоха. Билал Бари се възползва от грешка в защитата на чехите, дошла след подаване на Цунами в наказателното поле. Мароканецът се озова сам срещу вратаря и хладнокръвно вкара за 1:0.

В 20-ата минута Михайлович получи отдясно и центрира остро в наказателното поле. Топката беше избита, но попадна в Краев, който стреля опасно над вратата.

В 38-ата минута Кубек се озова оставен сам след центриране в наказателното поле на Левски. Нападателят на Бохемианс обаче не успя да се ориентира добре и не нанесе хубав удар с глава, пращайки топката в аут. Секунди по-късно гредата спаси „сините“. Кубек надскочи Ван дер Каап при центриране отдясно, но прати кълбото в напречната греда.

В 44-ата минута гредата спря Бари. Цунами получи отляво и с отлично центриране намери мароканеца на далечната греда, чийто удар с глава обаче срещна страничния стълб.

Бохемианс изравни секунди след началото на второто полувреме. Роман Квет получи в наказателното поле, сблъска се с Кордоба, което извади от равновесие панамеца и позволи на нападателя с плътен удар да вкара за 1:1.

В 78-ата минута Левски беше близо до втори гол. Кордоба беше оставен непокрит при центриране от корнер на Здравко Димитров. Панамецът отправи удар с глава в долния десен ъгъл, но вратарят се справи и изби. Малко след това стражът спаси и удар с глава на Антоан Стоянов.

В 79-ата минута Андреев демонстрира добър рефлекс след удар отблизо на Нецид и изби в корнер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ