Нов футболист в ЦСКА

7 Dni Sport21.01.2022
Стойчо Младенов,

Зимната селекция в ЦСКА продължава. Засега са направи два изходящи трансфера Карол Метц в Цюрих и Пламен Гълъбов в Макаби Нетаня. Входящ трансфер към момента е само този на Маурисио Гарсес, той пристигна от от бразилския Бруске.

В следващите часове при „червените“ пристига нов футболист. Става въпрос за играч, който ще изкара пробен период. Към момента има един такъв – Алекс Коли, който е крае защитник и се опитва да обеди Стойчо Младенов и екипа му в своите качества.

На “червените” са предложени няколко играчи на различни позиции и именно един от тях по всяка вероятносе ще се присъедини към състава на „армейците“ по време на подготовката и да опита да си заслужи постоянен договор.

По подобен начин в началото на миналата година на тренировъчната база в Панчарево пристигнаха ганайците Иса Худа и Бисмарк Чарлс. И докато първият не успя да убеди треньора Бруно Акрапович в качествата си, то вторият впечатли с изявите си, подписа с “армейците” и през май именно той вкара победния гол във финала за Купата на България срещу Арда, пишат колегите от „Тема Спорт“.

В края на 2020 година пък кратък и неуспешен пробен период на “Армията” изкара камерунецът Анатоле Абанг. Подобно на прешествениците си, и сега повечето предложени футболисти са африканци.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ