Ботев (Враца) с нов екзотичен трансфер, взе боливийски нападател

ботев враца

Ботев (Враца) привлече поредния чуждестранен играч. Явно врачани са решили рязко да сменят курса от есента, когато приоритет бяха младите български състезатели. Вчера медиите в Боливия обявиха, че Ботев е привлякъл 19-годишния нападател Луис Фелипе Аларокон. Той има и испански паспорт и няма да заема квота за футболист извън ЕС. За последно е носил екипа на испанския третодивизионен Атлетико Пинто.

Очаква се боливиецът да се присъедини към лагера на Ботев в Испания, който трябва да започне от 24 януари. Там родният клуб ще продължи да тества чуждестранни играчи, като дори е обявил кастинг в Испания за това.

Във вторник врачани финализираха трансфера на още един нападател – французина Мохамед Бентахар. Той е на 27 години и за последно е играл в Алжир. Минал е четиридневни проби на лагера в Балчик и парафира за две години. Халфът Хосе Пабло Грахеда от Гватемала също акостира на стадиона под Околчица. “Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ