Заслужено! Камбуров е най-добрият нападател в България

мартин камбуров

Мартин Камбуров грабна приза за Най-добър нападател в родната efbet Лига. Доскорошният футболист на Берое изпревари с малко голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо, като само две точки делят двамата нападатели. В Топ 3 влиза и звездата на Лудогорец Кирил Десподов.

През изминалата година Мартин Камбуров влезе в историята на българския футбол с подобряването на рекорда на Петър Жеков по отбелязани голове. Камбуров вече е едноличен лидер в ранглистата с 256 попадения.

НАЙ-ДОБЪР НАПАДАТЕЛ

Мартин Камбуров – 37
Жорди Кайседо – 35
Кирил Десподов – 24

„Благодаря! С поставянето на рекорда мисля, че журналистите са го оценили подобаващо, за което им благодаря. Благодаря и на моите съотборници. Без Берое това нямаше да се случи. Едва ли някой нападател си дели головете. Имам много ценни. Когато вкарваш в последните секунди и носиш точки на своя отбор, те прави щастлив. Тази годината ми направи впечатление Минчев в Локомотив Пловдив. Едно момче, което намери себе си. И Десподов се справя добре в атаката на Лудогорец. Имаме доста добри момчета“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ