Защитник бяга от Берое!? Още двама са готови да си стегнат куфарите

александър_василев

Левият бек Александър Василев иска да разтрогне договора си с Берое. Това съобщи спортният директор на клуба Ивко Ганчев. По този начин се потвърди новината, че футболистът ще си тръгне от Стара Загора.

„Александър Василев днес пожела да си разтрогне договора. Друг, който пожела да си разтрогне договора е Нордин Бакер, който има предложение. С Кукула също имаме договорка и по всяка вероятност и той ще разтрогне. С Реян Даскалов вече разтрогнахме“, сподели Ганчев.

„Разговаряхме и с Александър Цветков, с Дани Генов, дори с Джонатан Перейра. На този етап желанието им е да останат и да се състезават за Берое, но зависи как нещата ще се развият в бъдеще. С Камен са по-особени нещата. Вратарят Генадий Ганев също ще остане. Говорихме с него. Той искаше да напусне, но след като разговаряхме, реши да остане. Искаме да направим едно ядро от по-опитни и млади футболисти“, добави той.

„На дневен ред най-належащата тема е треньорското ръководство. Новото ръководство ще вземе решение кой да бъде. Няма какво повече да дискутираме за Камбуров“, каза още Ивко Ганчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ