Разсекретиха сумата, която ЦСКА ще получи за правата на Гълъбов, шестцифрена е

7 Dni Sport18.01.2022
Рома - ЦСКА, Пламен Гълъбов, Густаво Бусато

ЦСКА осъществи втори изходящ трансфер през тази зима. След като Карол Метс бе продаден на Цюрих, сега друг централен защитник – Пламен Гълъбов ще замине в посока Израел.

Бранителят ще подсили седмия във временното класиране Макаби Нетаня. Мeстното издание „sport.5.co.il“ твърди, че сумата по сделката ще е 100 000 евро. Гълъбов бе футболистът с най-дълъг стаж на „Армията“ в настоящия състав. Той пристигна в Борисовата градина през лятото на 2016-а, като записа с червения екип 65 мача във всички турнири, а прекара и два периода под наем в Етър.

За него това ще е първо излизане от България, а в Нетаня са впечатлени, че може да играе и като десен бранител, като смятат, че ще помогне много на тима със своите бързина и ръст.

Споменава се още, че старши треньорът на тима Бней Лем го е харесал още по време на двата европейски мача на ЦСКА през изминалата есен срещу Рома, в които Гълъбов бе титуляр.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ